Indigo, Moj indigo-kristalni svijet

Tranzicija indiga u kristal

Boja aure – Kristalna

Kristali su rođeni iscjelitelji. Oni energiju koriste za pretvaranje svjetla u zrake koje liječe. Oni postaju medij ili vodič za provođenje iscjeliteljske energije. U stanju su povećati svoju osobnu, fizičku moć do one točke na kojoj dolazi do pročišćavanja duše i uma da fizičko liječenje može otpočeti.
Za kristale je najveći izazov naučiti kako da izađu na kraj sa svojim iscjeliteljskim darom. Da ne bi privlačili pažnju na sebe, kristali postaju kameleoni spektra i upijaju druge boje kako bi se sakrili ili zaštitili. Time zamućuju vlastito energetsko polje i škode samima sebi te ujedno zbunjuju druge ljude. Za njih je izazov da upoznaju sebe i svoje posebne talente, tako da se ne moraju skrivati iza emotivnih maski.
Fizički okoliš doživljavaju kao nešto grubo, neprijateljsko i hladno, sve što je ružno, prljavo ili neprivlačno u njima izaziva fizičku bol. Fizički su osjetljivi na buku i druge vrste zagađenja. Opsjednuti su čistoćom, a pošto ne pate od sentimentalnosti, čuvaju samo poneku stvar koja im nešto znači. Kristali su brzi, bistri i intelektualno živahni, mnogo čitaju, vole televiziju, kino i kazalište. Odabiru knjige koje ih nadahnjuju, pisma, dnevnike, molitve, filozofiju, poeziju i biografiju vođa i učitelja. Provode mnogo vremena razmišljajući o svojim vjerovanjima, meditirajući i moleći se nad pojedinostima iz svog života, no rijetki se smatraju stvarno duhovnim osobama. Kristali djeluju tako nježno i krhko da ih druge prizemljenije boje spektra žele prisvojiti, no oni pripadaju samo Bogu, jer svi osim Njega, kako oni smatraju, ih krivo shvaćaju i ne cijene. Kristalima nedostaje instikt za primjereno društveno ponašanje, pa to uče iz vanjskih izvora, kao što su filmovi, tv, knjige i drugi ljudi, stoga u razgovoru često upotrebljavaju izraze “trebalo bi” i “moralo bi”. Kristalima odgovara svaki posao koji ima veze s liječenjem, izvrsni su kao duhovni savjetodavci, učitelji i voditelji vjerskih obreda. Kristali su zaokružili životne lekcije svih drugih boja, kao da je Bog rekao da će Zemlji trebati novi soj liječnika i iscjelitelja, a oni su se dobrovoljno javili za taj poziv. Zauzvrat, dopušteno im je izravno komuniciranje s Bogom, ta sposobnost je dar i životni poziv kristala. Fizička krhkost, osjećajna ranjivost i neprijateljski raspoložena okolina, koja dovodi u pitanje njihov rad, sprečavaju mnoge kristale da otvorenije iskažu svoje interese i talente.

Oglasi

Srpanj 28, 2007 - Posted by | Boje aure

8 komentara »

 1. Hi personal!!!
  Congratulations for blog! Excellent content!
  I´m from Brazil!!!
  Our country is in crisis ahead of us!
  We go to make some thing! We cannot leave that this happens!
  It helps me please!
  Very obliged to all. Brazil is thankful!
  They have access, They divulge and they comment…

  http://acordabrasil.wordpress.com

  Komentar autora/ice acordabrasil | Srpanj 29, 2007 | Odgovori

 2. još uvijek ništa??? 😦

  Komentar autora/ice SimSim | Kolovoz 1, 2007 | Odgovori

 3. ..ima smisla..al sada…citiram…”Oni energiju koriste za pretvaranje svjetla u zrake koje liječe.”…zanima me detalnije objasnjenje..zraka..zatvorenih ociju..zuto-bijela “kugla” (necemo u detalje)..sto se siri i u korak prati osobu koju stiti..nemogucnost da obuhvati vise dusa odjednom..namjenjeno je pojedincima..ima li smisla..to me muci..

  Komentar autora/ice BijEla | Ožujak 27, 2008 | Odgovori

 4. ..i nitko nije dao odgovor..

  Komentar autora/ice BijeLa | Ožujak 18, 2009 | Odgovori

 5. @Bijela, za neke stvari ne trebaju objašnjenja, treba upotrijebiti maštu. Nemoj dozvoliti da te išta u životu muči, kad čovjek dođe do nekog nivoa, odgovori i rješenja dolaze sami.

  Komentar autora/ice Tišina | Ožujak 18, 2009 | Odgovori

 6. ..to znam..

  Komentar autora/ice BijeLa | Ožujak 19, 2009 | Odgovori

 7. riješila sam test prije godinu dana… rezultat je bio – kristalna… riješila sam ga prije mjesec dana, rezultat se ponovio… danas ponovo… pretpostavljam da se ne vrijedi opirati 🙂
  pozdrav tebi, ovo mi je daleko najzanimljiviji blog i molim te nemoj ga nikad brisati 🙂

  Komentar autora/ice moj_svijet | Travanj 28, 2009 | Odgovori

  • mhm ….. bas to ….proucavaj prvo sebe,trebalo bi da otkrijes bukvalo svasta
   🙂

   Komentar autora/ice borovnica | Kolovoz 28, 2017 | Odgovori


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: