Indigo, Moj indigo-kristalni svijet

Tranzicija indiga u kristal

Boja aure – Indigo

Krajem 50-tih (mada je izvorno nastala i mnogo ranije, samo što je krajem 50-tih to bilo u većem broju), kao odgovor na razvoj čovječanstva pojavljuje se nova boja u spektru ljudske aure, ta boja je indigo, s talentima, sposobnostima i fizičkim osobinama koje se znatno razlikuju od ostalih boja aure. Oni koji imaju auru boje indiga, obdareni su novim sposobnostima i talentima koji su neophodni za razvoj čovječanstva te posjeduju jedinstvene osobine o kojima još uvijek možemo samo nagađati.
Značajna osobina indiga je da posjeduju sposobnost rukovođenja koja se razlikuje od naše uobičajene predodžbe o tom umijeću. Oni premda ih nitko tome nije učio, shvaćaju što znači biti potpuno ostvareno ljudsko biće.
Najteža stvar za indiga je njegovanje strpljivosti i snošljivosti. Budući da su već shvatili što znači biti autentično ljudsko biće, teško podnose ljude kojima to nije jasno. Oni nisu bezosjećajni, već suosjećanje za njih znači davanje dovoljno vremena i prostora ljudima kako bi pronašli vlastite odgovore i rješenja.
Čini se da indiga registriraju osjećajne, fizičke i psihičke signale vrlo visokih frekvencija, stoga njihov sustav prije dostiže točku zasićenosti. To znači da se brže umaraju, prejaka buka ili nered ih zbunjuju. Nervni sustav im je krajnje osjetljiv. Pretjerano uzbuđenje ili dulja izloženost raznim podražajima mogu rezultirati povlačenjem u sebe. To je samo pokušaj emotivnog odmaranja, ništa više od toga.
Oštroumnost i intelektialna živahnost indiga, istodobno očarava i izluđuje ljude, bistri su i znatiželjni, njihova se inteligencija ne može mjeriti tradicionalnim psihološkim testovima, oni od malena djeluju kao da sve znaju. A ako nešto žele saznati, uporni su i ne odustaju dok ne saznaju. Nadareni su, ali to na njih ne ostavlja nikakav utisak, ako ih nešto ne zanima, jednostavno to ne žele učiti. Smeta im kad nastavnici odlučuju o tome što moraju učiti, jer oni žele temeljito proučiti određeno područje prije prelaska na neko drugo.
Indiga uvijek govore istinu, bez obzira koliko se to drugima činilo grubo i ne pokoravaju se društvenim pravilima. Njihov je životni cilj da budu dobri, da pronađu načine da izraze svoju individualnost.
Indiga često odabiru životne partnere koji su im prije svega prijatelji, a tek onda ljubavnici/e. Pri tom biraju osobe snažne ličnosti. Indiga trebaju partnere i porodicu koja će im pomoći da se osjećaju sigurnima, treba im netko kome mogu vjerovati. Ne zanima ih odnos u kojem će stalno morati paziti kako se ponašaju, stoga odabiru partnere koji razumiju njihovu potrebu za duhovnim komuniciranjem i njihovo nepristajanje na prilagodbe. Takvo razumijevanje uzvraćaju nježnošću i osjećajnom privrženošću.
Indiga su vođe novog doba, oni nas vode tako da promislimo i preispitamo svoja uvjerenja, vrijednosti i način rada. Ne pristaju na spletke i smicalice.
Način na koji izražavaju svoju duhovnost, jest primjer življenja bez osjećaja krivnje i straha, oni osjećaju božansko u sebi i svoju duhovnost prihvaćaju kao normalnu činjenicu. Indiga djeluju kao da su rođena znajući sve, čini se da na ovaj svijet dolaze sa svim podacima o drugim vremenima i prostorima, kao da se sjećaju gdje su bili prije no što su stigli na ovaj svijet. Imaju jedinstven odnos prema Višem biću, ono je za njih svakodnevna stvarnost, a ne teološka koncepcija. Bog jest.
Ljudima ove boje aure je lako dostupan čitav spektar znanja o paranormalnom, nadnaravnom svijetu. Zato što znaju manje su skloni sumnji i negiranju tih paralelnih svjetova i osjećaju tehnologiju budućnosti.
O indigo djeci možete više pročitati ovdje i ovdje.

Kolovoz 10, 2007 - Posted by | Boje aure

4 komentara »

 1. Hvala:-) Možda bi ti mi mogao još i dati neki dokument koji bi potvrđavao da nisam čudovište niti anđeo nego jednostavno indigo?…:-)))))
  A zanimljiv je ovaj spljet zelenog s indigom: zeleni način mišlenja uz prirodno indigo-znanje i način doživljanja i reagiranja 🙂 Samo u meni uopće nema potrebe u vlastitom savršenstvu, smatram da ionako sam dosta dobra :-))) Ispada nova vrsta “zelena bez kompleksa” :-)))
  Ipak sam prije indigo nego zelena… cvijet morskog vala :-))))

  Komentar autora/ice SimSim | Kolovoz 11, 2007 | Odgovori

 2. indigo – 35 bodova.
  primarna boja.
  lavanda mi je sekundarna.
  zanimljiv splet.=)
  ovaj tekst – baš san lipo opisana.

  Komentar autora/ice .*Petra*. | Travanj 30, 2009 | Odgovori

  • meni su i lavanda i indigo po 35, sve druge dosta manje bodova. Neznam jesi čula ali postoji u Puli jedan jedini aparat za snimanje aure- Kirlianova fotografija, koji će ti točno reć koja ti je aura boje,koje i s čime imaš problema te kako postupat i što radit da bi tebi i svima oko tebe bilo bolje. Ja još nisam skupio novce ali definitivno idem to odradit ovog ljeta. evo primjera:
   http://www.specijalni-projekti.com/primjer-energetske-analize
   NAMASTE

   Komentar autora/ice mateo1201 | Lipanj 9, 2012 | Odgovori

 3. oprostite sto pitam ovo ali kako da saznam koja sam boja aure….

  Komentar autora/ice andreashadowneo | Listopad 14, 2011 | Odgovori


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: